För komplett lista, ladda ner broschyr HÄR

!

!

!

TJÄNSTER

JONGLERING

ENHJULING

ELD

STYLTOR

LJUS

MUSIK

LEKSAKER

RESUMÉ

CIRKUS

 

Jonglör som försett stora och små scener med cirkusunderhållning sedan -98. Trixandet började med diabolos, bollar och käglor men breddades senare till farligare rekvisita som eldfacklor, knivar och diverse lysande objekt. Scenkonsten innefattar ofta även balanskonster med enhjulingar, styltor och ibland rullskridskor, inte sällan i kombination med jonglering eller musicerande. Utbildad vid Stockholms konstnärliga högskola i viss mån även om huvudsakliga skolningen skett på gräsmattor och parker runtom i landet i tid och otid.

MUSIK

 

Violinist sedan fem års ålder som gjorde sitt första solistframträdande som sjuåring, till Dalasinfoniettan. Upplärd i Dalarna via Suzukimetoden har det musicerats framförallt klassiskt och folkmusik. Sju utlandsturnéer, tretton musikstipendier och tio plus år med symfoniorkesterspel har det hunnit bli. Numera flitig musikant i Orkester filialen, tillsammans med mina systrar, tillika riksspelmän, på högtider i kyrkor eller spelandes handflöjt på udda ställen. Utbildad motsvarande ett års studier vid Kungliga musikhögskolan i Stockholm.

 

ÖVRIGT

Tvåfaldig svensk mästare i enhjulingshockey som grundare, coach och kapten till ett lag som också uppträtt på arenor för tiotusentals åskådare under SM- och VM-slutspel. Bland mer lättrelaterade sportsliga meriter finns ett avklarat officiellt 10 km löparlopp på tiden 38 minuter och 12 sekunder. Mer oväntade bedrifter: har under Rubik’s kub-SM löst en 3x3x3 standard kub på 21 sekunder. För övrigt utmärkt på mingel tillsammans med andra leksaker och tillhörande fingerfärdigheter som finns i portföljen för spridande av glädje och förtjusan.

Sommargotlänning, dalmas och sjöstadsbo född i Västergötland.

Växte upp i Dalarna med folkmusik och vinteridrott. Åker således Vasaloppet och klär i folkdräkt till midsommar. Kanske ingen slump att en gick under smeknamnet masen i skolan. Skolades gediget i innebandy genom IBF Falun vilket idag kommer till nytta i Hammarby IF.

Gick naturvetenskaplig linje på gymnasiet innan rederiförsäkringsmäkleri på Kungsholmen väntade och sedermera värnplikt i marinen. Genomförde därefter en civilingenjörsutbildning i kemiteknik som lundastudent med utbytestermin i Vancouver, Kanada. Fortsatte musicera i universitets symfoniorkester och i spex och göra cirkusuppträdanden på diverse scener innan resan fortsatte till huvudstaden för konstnärliga studier. Utöver frilans som cirkusartist är det efter en period av teknisk projektledning inom life science nu dags att bygga techbolag via världens största start-up generator.